måndag 28 januari 2008

Bridge over troubled waters...

Vad är väl en serietecknarblogg utan bilder? Vad är väl en bild utan tusen ord? Jo, en lisa för själen och en sluggo för kroppen! Därför, utan vidare spisning, uppdatering:

6 kommentarer:

Nisse sa...

Hej, Patrik!
Vill egentligen bara (kanske inte så bara :) ), passa på att lämna, eller delge Dig mitt beröm över ett utomordentligt tecknarskap. En konstart som förtjänar en upphöjd plats på/i ..., ja där den inte finns men borde finnas.

Bacon & Egg är en av mina favoriter - super!

Förstår inte av vilken anledning de inte har mer serier i skolan?

Nog med ord...

Gôrbra!

Jonas sa...

Hej Patrick. En av dina beundrare här. Tänkte bara att jag skulle lämna en uppskattande kommentar på din fina blogg som jag upptäckte idag.
Det var roligt att läsa att du har börjat arbeta på Kung Markatta. Jag köpte din skissbok som gavs ut av Seriefrämjandet när jag ca 12-13 år gammal och jag kommer ihåg hur djupt imponerad jag blev av teckningarna i slutet av boken, de som var hämtade från ditt skrivbordsprojekt om apan. Kommer även ihåg att jag många gånger sedan dess beklagat att det inte tyckts ha blivit någon serie av skisserna. Men nu verkar du ju vara på gång. Hoppas att din inspiration håller i sig. Lycka till!

Magnus Seter sa...

Ah, supercoolt att se en skiss ur eposet! Finns det tankar om när det ska vara klart?

Lite kosmiskt knasigt att posta detta på bloggen, men vafan, alla kanaler är bra kanaler, som Alessandro Malaspina kunde ha sagt.

/Magnus

Eric Persson sa...

Jag älskar dina skisser Patrik! Den här bloggen behöver mer bilder. FFS!

Anonym sa...

慈德宮,龍南漆藝博物館,竹山竹管厝,陳列教育館,中興新村,東埔溫泉,清安豆腐街,金龍窯,火炎山,橫龍山古道,中港慈裕宮,大湖農村,挑柴古道,龍騰斷橋,森林遊樂區,卓蘭果園,外埔漁港,龍鳳漁港,清德禪寺,欣隆休閒農場,馬術農場,童玩村
泰安溫泉區,南庄老街
溫泉遊樂區,綠葉方舟,明德水庫,仙山,鳳陽谷,三角湖,木雕街,通霄蘆沐村風,香格里拉樂園,馬拉邦山,薑麻園,海濱休閒園區,鳴鳳山古道,火車窿,勝興火車站,挑鹽古道,獅頭山,藺草文化館,永和山水庫,大克山,通霄秋茂園,大衛營,清泉農場,雪霸國家公園,蜜蜂休閒館,挑炭古道,三通嶺,建民農場,自然保留區,永和山農場,八通關古道,明新書院,石觀音吊橋,戰車公園,軍史公園,桂花森林松柏嶺,梅峰農場,棋盤石,巧手工作坊
桃米生態村,溪頭,杉林溪森林遊樂區,李勇廟,竹山保安宮,沐陶窯
玉山國家公園

Anonym sa...

168MOTEL,臻愛,依蝶,東楓,桂林,水漾,開漳聖王廟,天池檜谷,長青祠,仙溪,不老溫泉,城隍廟,皮影戲,荖濃溪,觀音山,中山公園,壽天宮,寶來溫泉,石洞溫泉,月世界,太陽谷,大世界,靖王墓,橋頭糖廠,大瀑布,大鬼湖,小鬼湖內門,南海紫竹寺,錫安山,雞冠山,新養女湖,旗山老街,文物館,運動公園,穎達生態農場,歷史展示區,鵝鑾鼻,高爾夫球場,保力林場,四重溪,森林遊樂區,台鳳高爾夫球,蛤板灣沙灘,沙馬基島,社頂自然公園,八大森林樂園,佳樂水,龍鑾潭,白水泉瀑布,曹公祠,竹林,岩玄華山文化院,桃源溫泉,鳳儀書院,世紀大峽谷,海洋生物館,森林遊樂區,關山落日,南灣海水浴場,後壁湖,烏石鼻海岸線,海灣風景區,國家步道,阿里史冷泉,頭城老街,澳花瀑布,石觀音寺,大溪漁港,東澳灣,溫泉公園