måndag 28 januari 2008

Bridge over troubled waters...

Vad är väl en serietecknarblogg utan bilder? Vad är väl en bild utan tusen ord? Jo, en lisa för själen och en sluggo för kroppen! Därför, utan vidare spisning, uppdatering:

4 kommentarer:

Nisse sa...

Hej, Patrik!
Vill egentligen bara (kanske inte så bara :) ), passa på att lämna, eller delge Dig mitt beröm över ett utomordentligt tecknarskap. En konstart som förtjänar en upphöjd plats på/i ..., ja där den inte finns men borde finnas.

Bacon & Egg är en av mina favoriter - super!

Förstår inte av vilken anledning de inte har mer serier i skolan?

Nog med ord...

Gôrbra!

Unknown sa...

Hej Patrick. En av dina beundrare här. Tänkte bara att jag skulle lämna en uppskattande kommentar på din fina blogg som jag upptäckte idag.
Det var roligt att läsa att du har börjat arbeta på Kung Markatta. Jag köpte din skissbok som gavs ut av Seriefrämjandet när jag ca 12-13 år gammal och jag kommer ihåg hur djupt imponerad jag blev av teckningarna i slutet av boken, de som var hämtade från ditt skrivbordsprojekt om apan. Kommer även ihåg att jag många gånger sedan dess beklagat att det inte tyckts ha blivit någon serie av skisserna. Men nu verkar du ju vara på gång. Hoppas att din inspiration håller i sig. Lycka till!

Magnus Seter sa...

Ah, supercoolt att se en skiss ur eposet! Finns det tankar om när det ska vara klart?

Lite kosmiskt knasigt att posta detta på bloggen, men vafan, alla kanaler är bra kanaler, som Alessandro Malaspina kunde ha sagt.

/Magnus

Unknown sa...

Jag älskar dina skisser Patrik! Den här bloggen behöver mer bilder. FFS!